Loading.. Please wait

Help & Support:



1. How To Order?
Ans: Watch the "How To Order" Video in our Website By Click Here

2. If Place Order Within Howmany Days you Will Deliver?
Ans: Goods Will Deliver You Within 10 Days From Paid Date.

3. How To Track my Order?
Ans: After Place the Order you Can Track Your Order by the option "TRACKING" in our site or Click Here

4. How to Contact You after Place order? Can Contact You in Whats App / Phone Call?
Ans: We update all important messages to you via messages option in our website. We response you only in this messages option in our site. Whats App messages we cant accept to repsonse & Incase if you want to speak with us any important then Click "Call Request" option at bottom of all pages in site and submit your number, then we will contact you within 48 Hrs.

5. Cash On Delivery / Partial Payment Delivery Available?
Ans: Cash On Delivery Not available, Should Pay 100% Payment after Place Order.

6. Within Howmany Days Should Pay after Place Order?
Ans: Pay Your Order Amount should within 3 Days After Place Order.

7. To Which Account Number Will Pay? Google Pay & Phonepe Available?
Ans: Account Number / Google Pay / Phonepe details Will Send to your Message Portal in this Website after you placed Order. For Check Your Messages Click Here

8. What are the Brands You Do Supply? All Crackers are good Quality & New Stock?
Ans: Brands: Dass, Pandyan, Suryakala, Ayyanar, Mothers, Moorthy, Durga's, Naagar, Damo, Ak, Annai's, RSR., These Brands We Maintained ever for assured Quality in the range of 90% to 100%. All Stocks are Good Quality & New Stock. To Check Customer Feedbacks You Can see in Google reviews.

© 2021 SVR-FIREWORKS | All Rights Reserved